Изграждане и ремонт на парни бани

Ако решите, че искате да имате парна баня във вашият дом, хотел или спа център обърнете се към нас, за да я изградим. Заедно с вас ще изберем най-подходящите пейки, лежанки, таван, оборудване и облицовка. Ще създадем уникален дизайн, съобразен с вашите изисквания и предпочитания.изграждане и ремонт на парни бани

Изграждането на парната баня започва с полагане на топлоизолация по стените и монтиране на таван от стиропор под формата на дъга, полусвод или свод. Оформят се стените и ъглите до правилни геометрични форми, като се шпакловат. Монтират се пейките, лежанките или масажните легла. Шпаклова се всичко с хидроизолация. Монтира се необходимото оборудване – парогенератор, ароматерапия, омекотителна система, табло за управление, врата, осветление, вентилатор. Накрая се полага облицовката – стъклокерамика, керамика, мрамор и др.

Ремонт

Можете да разчитате на нас, ако имате нужда от ремонт на вашата парната баня. Обърнете се към нас за професионална помощ, ако забележите нередност при работата на вашата парна баня. Можем да ремонтираме както оборудването, така и всеки един елемент от облицовката на помещението.