Изграждане и ремонт на сауни

Изграждане и ремонт на сауни – може да направим всичко, за да бъдете доволни от резултата и да изпълним всички ваши изисквания за естетика и комфорт. Изграждаме сауни по индивидуален проект, съобразен с вашите желания и свободното пространство. Разполагаме с редица висококачествени, специално обработени дървесини за обшивка на стени и таван на сауната. Едни от тях са финландския северен смърч, термо-смърча, белия бор, червения кедър, хемлока, аспена или термо-аспена.  Възможни са множество комбинации на дървесини и техники на редене на дъските, с които да получим уникален вид на съоръжението.

Под обшивката изработваме конструкция от бичмета и поставяме изолация от вата с фолио, за да осигурим дълготрайното задържане на топлината в помещението. Пейките изработваме от нетоплоотдаващо, специално заоблено  бананово дърво абачи или термо аспен за пейки. Използваме печки и инфраред нагреватели на финландската марка Harvia с двегодишна гаранция  за качество.

Обърнете се към нас, за да ви помогнем в избора на сауна, за да изградим вашата сауна или за да ремонтираме вече изградената ви сауна.

Ремонт

Ние предлагаме ремонт на сауни от всякакъв вид. Можем да ремонтираме както оборудването, така и всеки един елемент на вашата сауна, от обшивката до пейките. Доверете ни се и ни потърсете при проблем с вашата сауна.