Ремонт на басейни

Ако вече имате басейн, но той има нужда от ремонт, ние отново сме на ваше разположение.

Фирма Инфинити Спа БГ извърша всякакъв вид ремонт на басейни.

Basein remont

Може да ремонтираме старата ви облицовка или да направим нова. Да сменим старата и остаряла облицовка с най-новите на пазара плочки или фолио. Може да ни се доверите, за да  отстраним течове от коритото или тръбната система на басейна. С удоволствие ще добавим и нови свежи идеи за обновяване визията на вашият басейн.

Може да отстраним технически проблеми или да добавим новости във вашият басейн.  Да сменим остарялото халогенно осветление с ново LED осветление, да добавим нова допълнителна система за дезинфекция на водата в басейна, като солна електролиза, UV лaмпа, озонатор, йонизатор и други.

Водата в басейна ви е студена – ние ще добавим система за отопление на басейна. Басейнът ви е твърде голям – ние ще намалим размера му. Филтрацията на басейна не е добра – ние ще променим това. Всяка ваша идея за промяна може да бъде осъществена от нашите професионалисти.

Basein_remont                       Basein remont

Ако вашият басейн има нужда от ремонт ние от Инфинити Спа БГ сме на ваше разположение. Доверете ни се и ще останете приятно изненадани. Обадете ни се, за да направим оглед и да изготвим ценово предложение за ремонт на вашият басейн.